Δωρεάν εκτυπώσιμες εργασίες για παιδιά με το Μελή

Δωρεάν Φύλλα Εργασιών για παιδιάΑπό εδώ μπορείς να κατεβάσεις και να εκτυπώσεις μεγάλη ποικιλία από φύλλα εργασιών, δραστηριότητες και κατασκευές για μικρά παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.
Εργασίες προγραφής, εργασίες με την αλφαβήτα, άλλες εργασίες με την Γλώσσα, εργασίες αριθμητικής και γεωμετρίας αλλά και απλές δραστηριότητες που μαθαίνουν στα παιδιά τα χρώματα ή άλλες έννοιες.Ψάξε μέσα στους παρακάτω φακέλους και απλά πάτα το κουμπί "Download" για να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου και να εκτυπώσεις τις εργασίες που θέλεις!
 
 
Powered by Phoca Download

Online Δραστηριότητες

Μπες μέσα στη Μυρμηγκοφωλιά!

Η πρώτη έκδοση του βιβλίου "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή" έχει μια πραγματική μυρμηγκοφωλιά που μπορείς να μπεις και να βρεις θεματικές δραστηριότητες!!!
Κλικ εδώ.

Προειδοποίηση: Η ιστοσελίδα δεν είναι συμβατή με κινητές συσκευές!

Περισσότερες δωρεάν εργασίες για εκτύπωση

Χρειάζεσαι περισσότερες δωρεάν εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας;

Είναι τέλειες, παρόλο που δεν έχουν το μικρό μας Μελή επάνω!

Εκτύπωσε δωρεάν φύλλα εργασιών

Το καλάθι αγορών...

Το καλάθι αγορών είναι άδειο
COPYRIGHT © 2019 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ~ 6940916321 | ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ "ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ"

Το παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται κατά τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας, (Ν. 2121/1993, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) καθώς και από τις διεθνείς συμβάσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η καθ’ οιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό ή άλλο) αντιγραφή, φωτοανατύπωση και γενικώς αναπαραγωγή, μετάφραση, διασκευή, αναμετάδοση στο κοινό σε οποιαδήποτε μορφή και η εν γένει εκμετάλλευση του συνόλου ή μέρους του έργου χωρίς τη γραπτή άδεια της δικαιούχου συγγραφέα.

WEB DEVELOPMENT | WEBSITE UPDATED: