Παιδικό βιβλίο - παραμύθι Τα μυρμηγκοκαμώματα του Μελή

Έγραψαν για "Τα μυρμηγκοκαμώματα του Μελή"- "Πόσο εύστοχη και έξυπνη ιστορία! Τα παιδιά μέσα από τα μικροσκοπικά μυρμηγκάκια, τα «ασήμαντα» τοσοδούλικα πλασματάκια, εισπράττουν πολύτιμα μηνύματα για τη ζωή τους, ενθαρρύνοντάς τα και παροτρύνοντάς τα για το πόσο σημαντικός είναι ο καθένας μας."
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://aylogyros.blogspot.gr

- Όπως λέει και η παροιμία: "Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν". Είναι πολύ σημαντική η δουλειά τους και πάντα βοηθούν το ένα το άλλο. Μεγάλος τους φόβος, μην τυχόν και τα πατήσει κάποιος άνθρωπος γι 'αυτό πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα και να είναι πολύ προσεκτικά. Αν στο δρόμο τους βρεθεί κάποιο μεγάλο ψίχουλο, τότε τρέχουν να βοηθήσουν τα υπόλοιπα. Συνεργάζονται άψογα και ακολουθούν το μυρμήγκι αρχηγό, που καθώς περπατάει αφήνει ίχνη του στη γη ώστε κανείς να μη χαθεί.
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.elniplex.com


- "Τα μυρμηγκοκαμώματα του Μελή" είναι ένα έμμετρο παραμύθι, με τραγουδιστή ομοιοκαταληξία, πλούσιο περιεχόμενο και πληροφορίες για τη ζωή των μυρμηγκιών! Τα γαργαλιστικά στιχάκια του θα βάλουν σε πειρασμό τους μικρούς αναγνώστες να τα επαναλάβουν, ενώ ταυτόχρονα θα μαθαίνουν και για το ομαδικό πνεύμα!
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://books.matia.gr

- "ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ"! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΜΥΡΜΗΓΚΙ".
Διαβάστε όλο το άρθρο: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 8-4-2017
Δείτε δείγμα του βιβλίου