Συγγραφέας - Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή

Συγγραφέας - Τα Μυρμηγκοκαμώματα του ΜελήΣυγγραφέας - Αποστολάκη ΕιρήνηΗ Ειρήνη Αποστολάκη-Κληρονόμου γεννήθηκε το 1983 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και μεγάλωσε και μένει μόνιμα μέχρι σήμερα. Σπούδασε στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Αφιερώθηκε στην εκπαιδευτική διαδικασία ήδη από τα φοιτητικά της χρόνια. Ασχολήθηκε για αρκετό καιρό με την κατ’οίκον παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων σε παιδιά όλων των σχολικών βαθμίδων. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης, αντλώντας έμπνευση από το θαύμα της διάπλασης της παιδικής ψυχής. Το 2009 ίδρυσε ιδιωτικό παιδικό σταθμό, που λειτούργησε επιτυχώς έως το 2014, οπότε και έκλεισε τον κύκλο του. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγήτρια μαθηματικών.

Το έμμετρο παραμύθι «Τα μυρμηγκοκαμώματα του Μελή», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη, είναι το πρώτο παιδικό της βιβλίο.

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.